CLINICA HAPPY DENT VA OFERA UN IMPLANT DENTAR EXCEPTIONAL

Clinica Happy Dent considera ca si alti specialisti din acest domeniu de activitate ca exista multi adulti care se confrunta cu lipsa fie a unuia sau fie a mai multor dinti, fapt in urma caruia renunta la posibilitatea de a-si oferi un zambet frumos si functional. Aceasta renuntare de a-si recapata zambetul si functionalitatea dintilor poate sa fie determinata de timp, de efortul care poate fi implicat in realizarea procedurii respective si de costuri.

Clinica Happy Dent ofera pe piata romaneasca o multime de servicii stomatologice de o foarte buna calitate, printre care se numara si implantul dentar. Trebuie stiut faptul ca implantul dentar este o inovatie medicala care presupune inlocuirea fie a unuia sau fie a mai multor dinti lipsa si poate sa redea in proportie de 95% functionalitatea pe care acestia o detin.

implant dentar craiova Clinic Hppy Dent va enumera mai jos cateva dintre beneficiile oferite de catre implantul dentar si anume:

  • are rol in prevenirea migrarii dintilor si a retractiei gingiei;
  • contribuie la stoparea atrofiei osoase;
  • previne parodontoza;
  • implatul dentar poate sa fie o alternativa pentru varianta de protetica dentara (slefuirea dintilor naturali);
  • contribuie la realizarea unei masticatii asemanatoare ce cea a dintilor naturali;
  • un implant dentar este biocompatibil cu organismul, prin materialul cunoscut sub numele de titan. Clinica Happy Dent ofera un implant dentar Craiova realizat dintr-un material ce este reprezentat de titan si care este de cea mai inalta calitate.
  • reprezinta o solutie rezistenta pe un termen destul de lung;
  • contribuie la redarea unui aspect cat mai natural in ceea ce priveste zambetul;
  • determina un efect de intinerire si de infrumusetare al fetei.

Atunci cand doriti sa apelati la o clinica dentara si la un medic implantolog profesionist trebuie sa tineti cont de mai multe criterii: vasta experienta pe care medicul specialist in implantologie dentara o detine, cunoasterea tuturor detaliilor pe care etapele acestui tip de tratament le cuprinde, folosirea materialelor de cea mai inlata calitate, respectarea tuturor standardelor de igiena si de calitate, garantie oferita pentru implantul dentar care a fost realizat.

Pentru mai multe detalii despre implantul dentar sau pentru a efectua o programare pentru servicii stomatologice profesiniste la Clinica Happy Dent din Craiova, va rugam sa accesati pagina web www.clinicahappydent.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s